Alumniverhaal

"Bij Health[e]Foundation trainen we onder andere artsen en verpleegkundigen in ontwikkelingslanden."

Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in communicatie in de gezondheidszorg. Nadat ik was afgestudeerd, heb ik op LinkedIn in mijn titel geplaatst dat ik op zoek was naar een baan en binnen drie maanden werd ik benaderd. Ik had dus al vrij snel een baan!

Communicatie is een heel belangrijk onderdeel!

Momenteel werk ik als projectmanager bij Health[e]Foundation. We trainen artsen en verpleegkundigen in ontwikkelingslanden op het gebied van armoede gerelateerde ziekten (HIV/Aids, malaria) met behulp van blended learning programma’s. Binnen deze programma’s maken we een combinatie van e-learning en workshops op locatie. Om deze workshops te geven, ga ik één keer in de twee maanden op reis. Ik vind het erg leuk om te reizen, nieuwe landen te zien en in aanraking te komen met nieuwe culturen. Verder zie ik hoe waardevol ons werk is voor artsen en verpleegkundigen in ontwikkelingslanden.

Communicatie is een heel belangrijk onderdeel van mijn werk. Naast de communicatie via social media, is de communicatie met partners in het buitenland, het faciliteren van groepen en het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden ook heel belangrijk.

Mijn werk in een paar woorden: flexibiliteit, plannen en organiseren, communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid, initiatief en samenwerking.