Sollicitatie en selectie

Sollicitatie en selectie voor het BSc Honours Programme gebeurt in twee stappen. Er wordt geen extra collegegeld gevraagd voor deelname aan het Honours Programme.

Stap 1: Sollicitatie oriëntatievak

Ben je eerstejaars en lijkt het jou wat om deel te nemen aan het Honours Programme naast je reguliere BSc programma in Wageningen? Solliciteer dan naar een plaats in het oriëntatievak YHP-11303 Orientation Course BSc Honours Programme . Dit vak wordt gegeven in periode 5 2018, de exacte datum wordt binnenkort gepubliceerd. Ook als je nog twijfelt of het Honours Programme wat voor je is, kun je solliciteren. Dit oriëntatievak is bedoeld om je een beeld te geven van het BSc Honours Programme, zodat je daarna goed kunt beslissen of je wel of niet wilt meedoen met het vervolg van het Honours Programme.

De procedure voor sollicitatie naar het vak YHP-11303 is hier te vinden. De uiterste datum voor sollicitatie is zondag 18 februari 2018.

Stuur je sollicitatie per e-mail naar Maria Jaartsveld. We selecteren op basis van de antwoorden die je hebt gegeven op de vragen van het instructieformulier.

Stap 2: Sollicitatie naar het vervolg van het BSc Honours Programme

Je kunt alleen meedoen aan het vervolg van het BSc Honours Programme als je het oriëntatievak hebt gevolgd. Als je daarna verder wilt, gaan we samen na of je geschikt bent. Goede motivatie is een belangrijke voorwaarde voor deelname. Selectie vindt plaats op basis van een door jou ingezonden video met je motivatie, bevindingen tijdens het oriëntatievak en een interview. Voorwaarde is dat je op 1 september alle eerstejaars vakken met een goed gemiddelde hebt afgesloten.