Meeloopdag

Meeloopdag in Wageningen

Meemaken hoe het is om een dag student te zijn in Wageningen? Een meeloopdag is hiervoor dé gelegenheid! Je loopt mee met studenten, volgt colleges, doet practica en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Groepsmeeloopdag

Samen met andere scholieren ben je welkom tijdens een georganiseerde groepsmeeloopdag. Je loopt mee met studenten en volgt hoorcolleges en practica. Je komt zo meer te weten over de vakken en onderwerpen van jouw gewenste opleiding. Studenten vertellen je alles over hun ervaring met de opleiding, het studeren aan de universiteit en het studentenleven.

Kijk hieronder voor een overzicht van de beschikbare meeloopdagen van de bacheloropleidingen. Staat een opleiding niet in het overzicht? Dan is voor deze opleiding op dit moment geen nieuwe datum bekend.

Groepsmeeloopdagen van Nederlandstalige opleidingen

Groepsmeeloopdagen Engelstalige opleidingen

1op1 meeloopdag

Behalve de georganiseerde meeloopdagen waar je met een groep meeloopt, kun ook individueel of in een groepje van twee of drie scholieren meelopen. Je maakt dan zelf een afspraak met de student van de opleiding van je keuze.

Het bijzondere hieraan is dat je een volledige dag meemaakt van de student. Je kunt echt zien hoe zijn of haar dagelijkse leven eruit ziet. Hierbij kun je er ook voor kiezen om 's avonds mee te eten.