Meeloopdag

Meeloopdag in Wageningen

Meemaken hoe het is om een dag student te zijn in Wageningen? Een meeloopdag is hiervoor dé gelegenheid! Je loopt mee met studenten, volgt colleges, doet practica en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Groepsmeeloopdag

Samen met andere scholieren ben je welkom tijdens een georganiseerde groepsmeeloopdag. Je loopt mee met studenten en volgt hoorcolleges en practica. Je komt zo meer te weten over de vakken en onderwerpen van jouw gewenste opleiding. Studenten vertellen je alles over hun ervaring met de opleiding, het studeren aan de universiteit en het studentenleven. Kijk hieronder voor een overzicht van de beschikbare meeloopdagen van de bacheloropleidingen.

Zomerpauze

Vanwege de zomervakantie is het op dit moment niet mogelijk om je aan te melden voor een groepsmeeloopdag. Je kunt hieronder je e-mailadres achterlaten, dan sturen wij je één e-mail zodra de inschrijving voor nieuwe groepsmeeloopdagen geopend is.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.

1op1 meeloopdag

Behalve de georganiseerde meeloopdagen waar je met een groep meeloopt, kun ook individueel of in een groepje van twee of drie scholieren meelopen. Je maakt dan zelf een afspraak met de student van de opleiding van je keuze.

Het bijzondere hieraan is dat je een volledige dag meemaakt van de student. Je kunt echt zien hoe zijn of haar dagelijkse leven eruit ziet. Hierbij kun je er voor kiezen om 's avonds mee te eten en zelfs om te blijven slapen als je dat wilt.

De inschrijving voor 1op1 meeloopdagen is gesloten vanwege de zomervakantie. Je kunt je vanaf begin september weer aanmelden op deze pagina.