Meeloopdag Voeding en Gezondheid

meeloopdag

Meeloopdag Voeding en Gezondheid

Interesse in de bacheloropleiding Voeding en Gezondheid? Kom een dagje samen met andere scholieren meelopen en ervaar hoe het is om te studeren in Wageningen.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 20 februari 2019

Zitten de hierboven vermeldde meeloopdagen vol, maar wil je wel graag meelopen? Stuur dan een mail naar voorlichting.diettri@wur.nl, dan word je op de reservelijst gezet.

Wat ga je doen?

Het programma van de meeloopdag bevat altijd een aantal vaste onderdelen, maar de inhoud hiervan wisselt per keer.  Met 30 - 40 studiekiezers doe je aan zo'n dag mee. Je volgt colleges, die speciaal voor jou en de andere deelnemers worden gegeven. Het is wel een deel uit een echt college dat studenten Voeding en Gezondheid volgen. De studieadviseur geeft in een presentatie meer informatie over de opleiding. Vaak doe je op de meeloopdag ook een practicum en geeft de studievereniging Di-Et-Tri een presentatie over studeren in Wageningen. Afhankelijk van het programma neem je verder een kijkje op de Campus, het sportcomplex, een studentenafdeling of studentenhuis. De lunch wordt meestal verzorgd bij een studentenvereniging.

Er is zeker ook ruimte om met studenten van de opleiding te praten, de hele dag is het bestuur van de studievereniging Di-Et-Tri aanwezig met 5-7 studenten.

Heb je nog vragen over de meeloopdag, neem dan contact op met: voorlichting.diettri@wur.nl

Wanneer zijn de meeloopdagen?

  • wo 20 februari 2019
  • wo 27 maart 2019
  • wo 17 april 2019
  • wo 22 mei 2019

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.


Terug naar de bachelor Voeding en Gezondheid