Meeloopdag in Wageningen

Meemaken hoe het is om een dag student te zijn in Wageningen? Een meeloopdag is hiervoor dé gelegenheid, ook ten tijde van corona! Liefst nodigden we je uit op de campus, maar dat gaat als gevolg van de maatregelen nu helaas niet. Maar we nemen je graag mee op een online ervaring!

Online groepsmeeloopdag

Samen met andere scholieren ben je welkom tijdens een online groepsmeeloopdag. De opleiding heeft een programma samengesteld waarbij je met de groep meer te weten komt over de vakken en onderwerpen van jouw gewenste opleiding. Studenten vertellen je alles over hun ervaring met de opleiding, het studeren aan de universiteit en het studentenleven.

Kijk in de kalender voor een overzicht van de beschikbare meeloopdagen van de bacheloropleidingen. Staat een opleiding niet in het overzicht? Dan is voor deze opleiding op dit moment geen nieuwe datum bekend. Je kunt dan wel 1op1 meelopen.

Kalender

Online 1op1 meeloopdag

Behalve de meeloopdagen waar je met een groep meeloopt, kun ook individueel meelopen. Je maakt dan zelf een afspraak met de student van de opleiding van je keuze.

Het bijzondere hieraan is dat het programma helemaal is afgestemd op jouw vragen en interesses.