Online Proefstudie - Tourism

Volg online proefstuderen om alvast aan de bacheloropleiding Tourism te proeven. We bekijken deze belangrijke sector vanuit verschillende perspectieven; sociologie, economie en ecologie.

4 lessen, 1 uur per les

In elke les krijg een aantal mini (video)colleges en opdrachten die je thuis kunt maken. Onze studenten geven je individuele feedback op je opdrachten en kunnen je met al je vragen helpen omtrent de proefstudie en de BSc Tourism.

Meld je aan om op 27 mei te beginnen.

De inschrijving sluit de donderdag vóór aanvang van elke nieuwe reeks.

Binnen de proefstudie Tourism begin je met het ontwikkelen van vaardigheden die studenten ook ontwikkelen in de opleiding tourism. Je leert bijvoorbeeld ook hoe je op een duidelijke manier argumenten formuleert en onderbouwt én hoe je essays structureert. Zoals de titel al verklapt is deze cursus, net als de opleiding, in het Engels. Het is wel mogelijk om de opdrachten in het Nederlands te maken en de ondertitels aan te zetten.

Om de cursus succesvol af te ronden heb je ongeveer 1 uur per les nodig.

Waar gaat de cursus over?

  • Tourism and research
  • Tourism and sociology
  • Tourism and environment
  • Tourism and economics

Je leert over uiteenlopende onderwerpen en leert een mening vormen over: sustainable tourism, volunteer tourism (voluntourism), economical leakages, the effects of tourism on our climate, tourists’ emotions, the future of tourism, hazards, the effect of companies like Airbnb and Uber, and the experience of a holiday.

Terug naar Online Proefstuderen