Bachelor Open Dag

bachelor-open-day-wageningen-university.jpg

Bachelor Open Dag

Datum: 30 oktober en 6 november 2021
Tijd: 09:00 - 17:00 uur
Locatie: op de Campus

Bachelor Open Dag: Kom langs op de campus!

Je weet ongeveer welke richting je op wilt en zoekt nu de opleiding die het beste past. Meld je aan voor de Bachelor Open Dag op zaterdag 30 oktober of 6 november. Op de campus. Zo ontdek je of Wageningen bij je past.

Zit je in 5- of 6-vwo, dan kun je je binnenkort aanmelden voor de Bachelor Open Dag. Deze aanmelding is verplicht. Na aanmelding ontvang je jouw persoonlijke programma.

Programma Bachelor Open Dag

Tijdens de open dag geven alle bacheloropleidingen een of meerdere presentaties. Er zijn 8 rondes van maximaal 1 uur. De eerste ronde start om 9.00 uur, de laatste om 16.00 uur. Ons advies: plan je rondes niet direct achter elkaar.

De docenten, studenten en studieadviseurs vertellen je graag alles over de opleidingen. En je ontmoet de mensen met wie je straks misschien in de collegebanken zit.

De presentaties geven we in drie verschillende gebouwen verspreid over de campus: het gloednieuwe Aurora, Forum en Orion.

Per presentatie mogen er maximaal 75 personen de zaal in. Dat is minder dan we gewend zijn. Daarom nodigen we alleen 5- en 6-vwo’ers uit voor deze Open dag. Zit je in 4-vwo en wil je je meer verdiepen in de opleidingen van Wageningen University & Research, bekijk dan een van onze andere voorlichtingsactiviteiten.

Campus Tour

Tussen de presentaties door kun je onze campus verkennen met de Campus Tour Peek app. Met deze app maak je een leuke wandeling over de groenste campus van Nederland. Je ontdekt leuke weetjes en plekken die belangrijk zijn voor jouw aankomende studententijd.

Coronamaatregelen

Je hoeft bij aankomst geen testbewijs of Coronacheck te laten zien. In geval van klachten die met corona te maken kunnen hebben, blijf je uiteraard thuis en laat je je testen door de GGD.
Ja, stuur mij eenmalig een seintje als de inschrijving voor de open dag opent
Persoonlijk info
Keep me informed BSc NL open dag