Bachelor Open Dag

bachelor-open-day-wageningen-university.jpg

Bachelor Open Dag

Datum: 30 oktober en 6 november 2021
Tijd: 09:00 - 17:00 uur
Locatie: op de Campus

Bachelor Open Dag: Kom langs op de campus!

Kom ook naar de Bachelor Open Dag op 30 oktober of 6 november. Na aanmelding ontvang je jouw persoonlijke programma. Kies de datum waarop jij naar de campus in Wageningen wilt komen:

Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen. Bezoek de campus en ontdek of Wageningen jouw match is!

Tijdens de Bachelor Open Dag

Programma

Tijdens de open dag geven alle bacheloropleidingen een of meerdere presentaties. Er zijn 8 rondes van maximaal 1 uur. De eerste ronde start om 9.00 uur, de laatste om 16.00 uur. Ons advies: plan je rondes niet direct achter elkaar.

De docenten, studenten en studieadviseurs vertellen je graag alles over de opleidingen. En je ontmoet de mensen met wie je straks misschien in de collegebanken zit.

De presentaties geven we in drie verschillende gebouwen verspreid over de campus: het gloednieuwe Aurora, Forum en Orion.

Per presentatie mogen er maximaal 75 personen de zaal in. Dat is minder dan we gewend zijn.

Campus Tour

Tussen de presentaties door kun je onze campus verkennen met de Campus Tour Peek-app. Met deze app maak je een leuke wandeling over de groenste campus van Nederland! Je ontdekt leuke weetjes en plekken die belangrijk zijn voor jouw aankomende studententijd.

City Tour

Heb je wat meer tijd, ga dan naar het centrum van Wageningen. Wageningen is een kleine maar gezellige studentenstad. Ga lekker lunchen in een van de leuke cafeetjes of kijk gewoon wat rond. We hebben binnenkort ook de City Tour app beschikbaar waarmee je de stad beter leert kennen.

//wur.faqtory.nl/widgets/categories/34a85f21