Iets studeren met...

Iets studeren met duurzaamheid? Als je nog niet precies weet wat je wilt gaan studeren aan de universiteit, Maar je weet al wel een bepaalde studierichting zoals klimaat, technologie of voeding. Dan kun jij je vanuit hier verder oriënteren op een passende studie. Bekijk de verschillende studierichtingen en laat je inspireren door de opleidingen die daarbij horen!

 • Voor toekomstperspectief én baanzekerheid

  Voor toekomstperspectief én baanzekerheid

 • Kom naar de groenste universiteit van Nederland

  Kom naar de groenste universiteit van Nederland

 • Zoek de verdieping op

  Zoek de verdieping op

 • Op naar een leuke studententijd!

  Op naar een leuke studententijd!

 • Studeren met een doel

  Studeren met een doel

Studierichtingen, wil jij iets studeren met...

Klimaat

wur-thema-studeren-klimaat-bachelor-master-opleidingen.png

Wageningen kijkt naar de toekomst en geeft om het klimaat, jij toch ook? Bekijk de verschillende opleidingen waarbij klimaatverandering prioriteit nummer 1 is!

Technologie

wur-thema-studeren-technologie-bachelor-master-opleidingen.png

Loop jij helemaal warm van technologie en vind je het ook gaaf om te bouwen aan een 'futuristische toekomst'? Ga dan snel door en bekijk alle opleidingen.

Maatschappij

wur-thema-studeren-maatschappij-bachelor-master-opleidingen.png

Heb jij altijd al de interesse gehad om iets te doen voor de maatschappij? Dan zit je hier goed! Werk mee aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Voeding

wur-thema-studeren-voeding-bachelor-master-opleidingen.png

Ja, voeding is helemaal jouw ding en je vindt het wetenschappelijk erg interessant! Bekijk alle mogelijkheden om met voeding bezig te zijn.

Energie

wur-thema-studeren-energie-bachelor-master-opleidingen.png

Word jij al opgeladen door de juiste energie? Jij vind het belangrijk om duurzaam bezig te zijn voor de toekomst. Dan is dit het juiste pad voor jou!

Natuur

wur-thema-studeren-natuur-bachelor-master-opleidingen.png

Ok 'Nature Lovers' luister goed. Jullie hebben een groen hart en willen meer weten en doen met de natuur. En jullie staan natuurlijk voor een betere kwaliteit van het leven.

Gezondheid

wur-thema-studeren-gezondheid-bachelor-master-opleidingen.png

Bewandel het pad van gezondheid, want dat heeft jouw prioriteit. Ontdek hoe de wetenschap samen komt met gezonheid bij de verschillende opleidingen.

Data Science

iets-studeren-met-data-science-drone-wur-wageningen.jpg

Kies Data Science vakken bij de opleiding waarin jij bent geïnteresseerd! Voor domein specifiek onderzoek met big data zijn vaardigheden en kennis op het gebied van Data Science hard nodig.

Aardrijkskunde

wur-thema-studeren-aardrijkskunde-bachelor-master-opleidingen.jpg

Altijd al bezig geweest met de wereld om je heen? Wageningen heeft genoeg opleidingen waar aardrijkskunde een duidelijke rol speelt. Lees snel verder!

Biologie

wur-thema-studeren-biologie-aardrijkskunde-economie-bachelor-master-opleidingen.png

Een echte bioloog worden begint in Wageningen. Studies met een biologische inslag zijn er volop, dus kijk gerust eens verder welke goed bij jou past.

Economie

wur-thema-studeren-economie-bachelor-master-opleidingen.jpg

Wil jij werken aan een duurzame economie? En weet jij hoe de consument van 2030 eruit ziet? Bekijk de opleidingen waar economie in voor komt.