Blue Energy opstelling

Uit water energie opwekken in de klas? Vanaf half augustus kan de complete Blue Energy opstelling bij ons besteld worden. Teken nu alvast in! Gebruik je al een Blue Energy opstelling in je lessen, maar zijn de membranen of andere onderdelen aan vervanging toe? Ook de membranen, siliconen pakkingen en afhouders kunnen via Wageningen University & Research besteld worden.

De RED opstelling, of Blue Energy Demo, is met behulp van sponsoring door Eneco, Platform Betatechniek, Jet-Net en Wetsus tot stand gekomen. Met behulp van de opstellingen krijgen de leerlingen inzicht in de techniek en het proces van Blue Energy.

Opstelling bestellen

Half augustus kunnen de complete Blue Energy opstellingen tegen gereduceerd tarief bij ons besteld worden. De opstelling kost dan geen 700 Euro, maar slechts 350 Euro. Er is een beperkt aantal installaties beschikbaar. Je kunt nu alvast intekenen door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan half augustus contact met je op.

Onderdelen bestellen

Een dergelijke opstelling bestaat uit een membraanstack met 11 membranen paren (11 CEM en 10 AEM).

  • Je kunt de complete set van 21 membranen CEM (11 stuks) en AEM (10 stuks), 20 siliconen pakkingen, 20 afhouders voor €100 nabestellen.
  • Daarnaast kun je losse onderdelen voor €2 per stuk nabestellen. 

Let op: dit bestelformulier is alleen voor het bestellen van de onderdelen van de opstelling. Je kunt intekenen voor de complete opstelling door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website.