Food: voeding, gezondheid, technologie

Food Valley Netwerk VO-HO biedt ondersteuning binnen het thema 'Food'. Het thema is gebasseerd op de expertices van Wageningen University & Research op het gebied van voeding, gezondheid en technologie. Voor inhoudelijke vakkennis kun je deelnemen aan onze nascholingen uit de Teacher Academy of deelnemen aan een Docent ontwikkelteam. Voor in de klas bieden we gecertificeerde lesmodules en andere lesmateriaal en voor leerlingen die meer uitdaging zoeken bieden we Junior Consultancy Trainingen. Verder kun je met je klas Wageningen University bezoeken en practica, colleges en rondleidingen volgen.

Teacher Academy

Docent ontwikkelteam

Junior Consultancy Trainingen

Activiteiten voor leerlingen

Lesmodules

Lesmateriaal

Online simulaties

Deze online simulaties zijn in nauwe samenwerking met docenten uit het middelbaar onderwijs, onderzoekers van Wageningen University & Research en webontwikkelaars ontwikkeld en getoetst. De lesstof is voor vwo 4 en 5.