Herinschrijven

Herinschrijven kan via Studielink van 15 mei t/m 31 augustus. Je moet je voor het begin van elk collegejaar herinschrijven om mee te mogen doen aan het onderwijs en gebruik te mogen maken van alle faciliteiten.

Voltooi je herinschrijving voor 1 juli 2019 en win één van de 16 prijzen. Uit alle studenten die hun herinschrijving (studiejaar 2019/2020) voltooien voor 1 juli 2019, worden willekeurig de winnaars geselecteerd.

Prijzen

Dit jaar verloten we onder alle studenten die op 1 juli 2019 hun herinschrijving hebben voltooid 16 prijzen. De prijzen bestaan uit:

Zorg ervoor dat je e-mailadres in Studielink altijd up-to-date is aangezien beslissingen over de inschrijving naar dat e-mailadres worden gezonden.

Verzoek indienen

Vanaf 15 mei kun je in Studielink je herinschrijfverzoek indienen, tot uiterlijk 31 augustus. Het indienen van een verzoek betekent niet dat je bent ingeschreven!

Betaalwijze invullen

Direct nadat Wageningen University jouw voorlopig collegegeld tarief heeft berekend, kun je in Studielink een betaalwijze invullen (BSc, MSc en Online MSc). Met het afgeven van een digitale machtiging, voldoe je direct aan je betaalverplichting. Kies je voor Overmaken, dan voldoe je pas aan de betaalverplichting als het geld is bijgeschreven op de rekening van de universiteit.

Wanneer ben ik ingeschreven?

Als je voor 1 september aan alle inschrijfeisen hebt voldaan, word je ingeschreven. In Studielink verandert de status van je verzoek naar Ingeschreven en je krijgt van ons een Bewijs van Inschrijving opgestuurd. Zorg dat je correspondentieadres in Studielink juist is.

Belangrijk

Herinschrijving als Bachelor en Master student op een ander moment is alleen mogelijk per 1 februari.

In zeer uitzonderlijke gevallen en met toestemming van de decaan en het Hoofd Student Service Centre kan inschrijving ook op een ander moment binnen het studiejaar. Hiervoor moet dan wel een afspraak worden gemaakt met de decaan om e.e.a. te bespreken.