Student Experience Team

Het student experience team bestaat uit drie leden. Linda van Os de projectleider van het team, Nienke Raeven de analist en Nadieh Tubben de organisator.

team png.png

v.l.n.r. Linda van Os, Nienke Raeven & Nadieh Tubben

Linda van Os

Mijn naam is Linda van Os en ik de de projectleider van het student experience team. Het is mijn taak om een strategie te bedenken voor het in kaart brengen van de student experience waarin studenten hun mening over de processen en systemen van de universiteit kunnen delen. Mijn drijfveer is de informatie voor, de communicatie met en de services voor studenten te verbeteren. Dit omdat ik het belangrijk vind een bijdrage te leveren aan het welzijn van de studenten door middel van het faciliteren van hun studieproces. Daarnaast levert het veranderen van de blik van de organisatie mij energie op.

Nienke Raeven

Het is mijn taak om alle informatie die verzameld is tijdens de groepsessies te analyseren en daarbij de knelpunten en kansen voor verbetering te identificeren. Daarbij visualiseer ik de bevindingen zodat er een duidelijk beeld van de benodige veranderingen komt. Ik ben geinteresseerd in mensen en vind het leuk om patronen te begrijpen en te veranderen zodat de situatie van mensen verbetert. Het creatieve aspect van de student journeys maakt het ontzettend leuk om te doen!

Nadieh Tubben

Mijn naam is Nadieh Tubben en ik werk als organisator voor de student experience sessies. Een van mijn taken is om ervoor te zorgen dat er voldoende studenten bij alle sessies aanwezig zijn. Ik heb deze taak gekregen omdat ik regelmatig contact heb met studenten in panelsesies en een aantal van mijn vrienden nog studeren aan WUR, zoals ik ook gedaan heb. Ik vind het erg leuk om aan het student experience project te werken omdat ik het een verbetering vind dat studenten de kans hebben om hun behoeften en idee├źn te delen met de universiteit.