Student experience voor studenten & alumni

Ben jij een student of alumnus die graag je mening geeft over de informatie en communicatiesystemen van WUR en vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan verbeteringen binnen WUR? Het enige wat je hoeft te doen is je eigen ervaring mee laten wegen in de oplossing voor verandering zodat het voor toekomstige studenten wordt verbeterd.

Dus ben jij een BSc, MSc, pre-MSc of exchange student of alumnus dan kun je deelnemen aan de sessies. Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor één of meerdere sessies. Wanneer je zes sessies hebt bijgewoond ontvang je een WURtrui cadeau.

De sessies zullen plaatsvinden in de lunchpauze, in de middag of in de avond. Wij verzorgen dan de lunch, snacks of avondeten.

Het Student Experience Team ziet je graag verschijnen op een of meer van de onderstaande sessies!

Welke sessie wil je graag bijwonen?