Surf your Stress

Surf your Stress

Stress komt in golven; iedereen ervaart wel perioden van spanning en dat is oké, Het hoort bij het leven en zet ons aan tot grotere prestaties. Omgaan met stress lijkt wel wat op leren surfen. Natuurlijk raak je af en toe uit balans. Je valt in het water en gaat kopje onder. Bij gezonde stress kom je snel weer boven en klimt weer op je board. Op naar de volgende golf. Maar hoe anders voelt dat als je klachten chronisch worden. Het motto van Surf your Stress is dan ook ‘Learn to balance & ride the waves’ en daar willen we je graag bij helpen.

Surf Your Stress

Surf your Stress is opgezet door de universiteit met input van studenten. Want, hoewel je studieperiode vaak wordt omschreven als ‘de leukste tijd van je leven’, kan studeren behoorlijk stressvol zijn. Heel veel studenten ervaren klachten tijdens hun studie; jij bent beslist niet de enige!

Met dit project willen we de dialoog over stress op de universiteit aanwakkeren, jou als student meer informatie geven en praktische handvatten aanbieden om beter met stress om te gaan. We organiseren jaarlijks diverse evenementen met als hoogtepunt de ‘Surf your Stress’ week in november.

Terugblik naar de Surf your Stress week 2021.