WURkForce

Bijdragen aan de activiteiten en evenementen van Wageningen University & Research? Via WURkForce vind je alle klussen en informatie die je nodig hebt.

  • Wurkforce_leadimage.jpg

Voor en door studenten

Via WURkForce kan je als student van Wageningen University & Research (WUR) ons helpen bij het organiseren van diverse activiteiten en evenementen. Hiervoor ontvang je een vooraf vastgestelde vrijwilligersvergoeding. Meld je aan voor de wekelijks verstuurde klussenlijst en bekijk of er een mooie klus voor jou bij staat. Vergeet daarnaast niet de voorwaarden voor deelname te bekijken.

Ben je een medewerker van WUR en organiseer je een activiteit of evenement waar studenten kunnen ondersteunen? Via WURkForce kunnen alleen klussen worden uitgezet die in opdracht van de afdeling Corporate Communications & Marketing (CC&M) worden uitgevoerd.

Note for international students: only valid for Dutch students in connection with health insurance and Dutch bank account. There are some exceptions for EU-students.

Zoek je een klus?

Als WUR-student voer je de opdrachten uit voor medewerkers van de afdeling CC&M. Het betreffen opdrachten of activiteiten waarvoor je een vooraf vastgestelde vrijwilligersvergoeding ontvangt. Er is geen sprake van een arbeidsovereenkomst.

Ik zoek een klus!

Benieuwd naar de voorwaarden voor het verrichten van werkzaamheden? Bekijk de spelregels om voor WURkForce werkzaamheden uit te voeren.

De spelregels voor WURkForce

Heb je een klus?

Ben je een medewerker van Wageningen University & Research en op zoek naar studenten die kunnen helpen? Enkel medewerkers van de afdeling CC&M kunnen op WURkForce een evenement of activiteit plaatsen die door of voor de afdeling CC&M wordt georganiseerd.

Iedere dinsdag ontvangen geïnteresseerde studenten rond lunchtijd de WURkForce-nieuwsbrief. Opdrachten of activiteiten die voor maandag 16:00 uur worden aangeleverd, worden dinsdag opgenomen in de nieuwsbrief.

Ik heb een klus!