Van HZ University of Applied Sciences naar Wageningen University

Denk je er over om na HZ University of Applied Sciences een master te volgen bij Wageningen University? Dan is dit een goede pagina om eens rond te kijken. Hier vind je de ervaringen van een andere voormalige HZ-student die nu een master bij Wageningen University volgt. Daarnaast vind je informatie rondom toelating.

Toelating

Op doorstroommatrix.nl kun je een overzicht vinden van doorstroommogelijkheden van verschillende HZ opleidingen die aansluiten bij opleidingen van Wageningen University.

Het schema is een indicatie en geen garantie voor toelating aangezien de toelatingscommissie je aanmelding individueel zal beoordelen.

Voor verschillende opleidingen heb je een pre-master of een minor nodig. Voor informatie hierover kan je het beste contact opnemen met de studieadviseur van de betreffende opleiding.

Ervaringen van studenten