Van UvA Bèta-gamma of Future Planet Studies naar Wageningen

Denk je er over om na de Universiteit van Amsterdam een master te volgen bij Wageningen University & Research? Dan is dit een goede pagina om eens rond te kijken. Hier vind je de ervaringen van andere voormalige UvA-studenten die nu een master bij Wageningen volgen. Daarnaast vind je informatie rondom toelating.

Met je bacheloropleiding B├Ęta-gamma of Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam heb je een prima aansluiting op verschillende opleidingen van Wageningen University & Research.

Toelating

Op doorstroommatrix.nl kun je een overzicht vinden van doorstroommogelijkheden van verschillende Universiteit van Amsterdam opleidingen die aansluiten bij opleidingen van Wageningen University & Research.

Het schema is een indicatie en geen garantie voor toelating aangezien de toelatingscommissie je aanmelding individueel zal beoordelen.

Voor verschillende opleidingen heb je een pre-master of een minor nodig. Voor informatie hierover kan je het beste contact opnemen met de studieadviseur van de betreffende opleiding.

Ervaringen van studenten

In Wageningen is veel persoonlijke aandacht voor het ontwikkelen van academische en professionele vaardigheden.

Studentenverhaal

Anna | Future Planet Studies --> Urban Environmental Management

Het tweejarige programma in combinatie met de stage was doorslaggevend om voor deze master te kiezen.

Studentenverhaal

Bart | Bèta-gamma --> Management, Economics and Consumer Studies