Voorlichtingsactiviteiten Plant Sciences

Om de opleiding echt goed te leren kennen kun je het beste zelf komen ervaren hoe het is om hier te studeren. Dit kan door het bezoeken van open dagen, een dag mee te lopen of contact op te nemen met een studieadviseur.

Open dagen

Twee keer per jaar organiseert Wageningen University een open dag over masteropleidingen, speciaal voor bachelorstudenten die een Bachelor of Science opleiding bij een andere universiteit of een HBO opleiding volgen.

Gesprek met de opleidingsdirecteur

De beste manier om alles over de masteropleiding Plant Sciences te weten te komen is een persoonlijk gesprek met Anja Kuipers onze opleidingsdirecteur. Wat is er mogelijk, wat zijn mijn wensen? Het komt allemaal aan bod. Mail of bel haar om een afspraak te maken.

Meeloopdagen

Een dagje komen sfeerproeven? Dat kan! Op basis van jouw interesses zetten we een programma op maat in elkaar. Dit kan in je eentje, maar bijvoorbeeld ook samen met een of twee studiegenoten van je opleiding. Je kunt je hier registreren voor een meeloopdag. Een student neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nog vragen, dan kun je ons een email sturen.

Meer informatie over meeloopdagen

Meer informatie over voorlichtingsactiviteiten van Wageningen University

Terug naar Plant Sciences