Meeloopdag Master

Meeloopdagen master

Ben je al vrij zeker van je studiekeuze en wil je graag weten of de opleiding echt bij je past? Loop dan een dag mee met een masterstudent.

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding en betrokken studenten en docenten. Je volgt colleges en krijgt zo een indruk van het onderwijs van de universiteit. Je krijgt ook uitleg over het studieprogramma. Daarbij kom je meer te weten over hoe de studie er precies uit ziet en kun je vragen stellen.

1op1 meeloopdagen

Ben je al vrij zeker van je studiekeuze en wil je graag weten of de opleiding echt bij je past? Loop dan een dag 1op1 mee met een masterstudent.

De inschrijving voor 1op1 meeloopdagen is gesloten vanwege de zomervakantie. Je kunt je vanaf begin september weer aanmelden op deze pagina.

Groepsmeeloopdagen

Sommige masteropleidingen bieden ook georganiseerde groepsmeeloopdagen aan.

Hierbij loop je samen met andere toekomstige masterstudenten een dag mee en kom je alles te weten over Wageningen University en de opleiding van je interesse. 

Heb je nu al vragen over een van de opleidingen? Dan kan je contact opnemen met een van onze studiekeuzecoaches, dit zijn studenten van Wageningen University & Research.