Masters Programma's

Wageningen University & Research biedt drie online masteropleidingen aan. Door middel van groepswerk, forumdiscussies en peer reviews werk je nauw samen met sprekers, docenten en medestudenten via het platform voor online onderwijs van Wageningen University. Je kunt rekenen op kleinschalig, interactief en inspirerend onderwijs, met een hoog student-docent ratio en betrokken docenten.

In de eerste twee jaar van de opleiding volg je verschillende vakken binnen de online onderwijs omgeving. De studielast is ongeveer 20 uur per week. Twee bezoeken aan Wageningen Campus van 2 tot 6 weken zijn in begrepen in het opleidingsprogramma (verplicht) om belangrijke lab-practica bij te wonen. Het afronden van de vakken wordt opgevolgd door een passende stage en een Masterthesis.

Met een van de drie online masteropleiding van Wageningen University & Research heb je:

  • na ongeveer 4 jaar een volledig erkend Master of Science diploma
  • een parttime opleiding, waardoor studeren gecombineerd kan worden met een carrière en gezin
  • een virtueel zeer interactief platform voor online onderwijs

Masters Programma's bij Wageningen University & Research

Combineer werk en studie

Werk en studie zijn goed te combineren tijdens het volgen van onze online masteropleidingen. De programma’s draaien jaarlijks in vaste tijdsdelen, waarbij je voldoende mogelijkheden hebt om je eigen tijd in te delen. Bekijk alle online masters hieronder.

Interactief leren

Tijdens de vakken zal je door middel van groepswerk, forumdiscussies en peer reviews nauw samenwerken met sprekers, docenten en medestudenten via het platform voor online onderwijs van Wageningen University. Je kan rekenen op kleinschalig, interactief en inspirerend onderwijs, met een hoog student-docent ratio en betrokken docenten.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Bouw verder aan je carrière

Het duurt ongeveer 4 jaar om het masterprogramma af te ronden, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je investeert. Na het afronden van het programma, ontvang je een volledig erkend Master of Science diploma van Wageningen University & Research.