Wageningen UR, Wageningen Academy, study visit's

Summer schools

Op zoek naar een Summer School? Wageningen Academy biedt diverse Summer Schools op het gebied van Agri & Food, zowel voor professionals, academici als studenten.

De kracht van Summer Schools

Summer Schools zijn unieke onderwijs vormen, waarin diverse aspecten samenkomen. Dat maakt Summer Schools zo leuk, op een ontspannen manier leren, waarbij de groep, actieve deelname en excursies een grote rol spelen, oftewel spelenderwijs leren.

Let op, de Summer Schools worden alleen Engelstalig aangeboden en lopen snel vol, tijdig aanmelden is raadzaam. Het is mogelijk om interesse te tonen voor een programma, wij informeren u dan op het moment dat de inschrijvingen open gesteld worden.

Beschikbare Summer Schools

Niet het onderwerp wat u zocht?

Wageningen University & Research biedt nog meer Summer Schools voor studenten en PhD'ers, voor een volledig overzicht bekijk de Wageningen Summer School pagina:

Wageningen Summer School

Deelnemer ervaringen

Voordat ik aan de Green Genetics mee had gedaan, had ik geen duidelijk beeld van wat de groene sector in Nederland was. Deze zomercursus heeft mijn ogen geopend en liet me kennis maken met de mogelijkheden die deze sector te bieden heeft.
Peter Seghers, deelnemer SSGG15

Testimonials & Artikelen Bekijk voor meer achtergrond informatie & deelnemer ervaringen de Engelse pagina:

Engelse pagina

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

shutterstock_152196302_telefoon_mobiel.jpg

Heeft u een idee, vragen, of wilt u graag samenwerken? Laat het ons weten! Neem contact op met:

+31 (0)317 48 76 02
liesbeth.vallinga@wur.nl

Meer programma's

Wageningen Academy biedt niet alleen Summer Schools aan, maar ook cursussen, seminars, executive education, distance learning en maatwerk programma's.

meer informatie