Cursus Voedselwetgeving

Cursus

Cursus Voedselwetgeving

In deze cursus komen onderwerpen als de algemene levensmiddelenverordening (General Food Law), aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, chemische en microbiologische contaminatie, verpakkingsmaterialen, voedselfraude, additieven en etikettering aan bod. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod, met een praktische inslag.

Organisator Wageningen Academy
Registratie periode

di 1 januari 2019 tot za 21 september 2019

Datum

wo 9 oktober 2019 tot do 10 oktober 2019

Duur 2 dagen
Setup Campus WUR
Prijs € 1.695,00
Certificaat Ja


Praktische informatie
Prijs Per persoon, inclusief cursusmateriaal, cursus naslagboek ”Handbook EU Food Law” van Prof. dr. mr. Bernd van der Meulen en lunches, koffie/thee/frisdrank, diner (dag 1) en afsluitende netwerkborrel.
Na 21 september ontvangen deelnemers een bevestiging met informatie over de locatie, betalingswijze, het programma en de deelnemerslijst.
Min. deelnemers
Max. deelnemers


Programma en onderwerpen

De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling naar de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Algemene levensmiddelenverordening (General Food Law)
- Aansprakelijkheid
- Levensmiddelenhygiëne
- Etikettering
- Voedselfraude
- Chemische en microbiologische contaminatie
- Additieven
- Verpakkingsmaterialen

Doelgroep

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie? En bent u op zoek naar verdiepende inhoudelijke kennis? Heeft u te maken met reguleringszaken, voedselkwaliteit en –veiligheid of productontwikkeling? Bijvoorbeeld als kwaliteitsmanager, voedselveiligheidsspecialist of regulatory affairs manager? Dan is deze cursus precies wat u zoekt!

Resultaat

Na de cursus beschikt u over verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving. U bent bekend met de actuele kennis en praktische inzichten betreffende de verschillende verordeningen.

Cursusleiders

De cursusleiders van deze cursus zijn Prof. dr. mr. B. (Bernd) van der Meulen, European Institute for Food Law en M. (Mathijs) Brink MSc, N&S Academy.

Veelgestelde vragen

> FAQ

Meer cursussen en trainingen

> Agenda

> Maatwerk

Nieuwsbrief

> Aanmelden