Seminar robotica in de voedingsindustrie en -logistiek

Evenement

Seminar Robotica in de voedingsindustrie en -logistiek

Informatietechnologie en robotica spelen een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse Food & Agri sector. Verdergaande automatisering vraagt om
investeringen, kennis en praktische inzichten. Welke opties zijn er? Hoe om te gaan met traceerbaarheid en contaminatie? Tijdens dit seminar worden de
meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Organisator Wageningen Academy
Registratie periode

di 1 januari 2019 tot do 31 oktober 2019

Datum

di 26 november 2019

Locatie Wageningen Campus
Prijs € 295,00
Certificaat Ja

*Als Rabobank klant ontvang je € 100,- korting als je Rabo Robotics vermeldt in het veld ‘overige opmerkingen’ bij het aanmelden.
Lees hier meer over deze actie.

Praktische informatie
Prijs per persoon, inclusief lunch, koffie/thee/frisdrank en afsluitende netwerkborrel.
Ongeveer drie weken voor aanvang ontvangen deelnemers een definitieve bevestiging met informatie over de locatie, betalingswijze, het programma en deelnemerslijst.

Programma en onderwerpen

Tijdens het seminar wordt ingegaan op de noodzaak en mogelijkheden van verdere automatisering en robotisering in de Food sector. Naast diverse presentaties bevat het programma ook praktijkvoorbeelden en ruim voldoende tijd voor interactie met de experts en deelnemers.

Doelgroep

Dit seminar is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de automatisering van productie en/of logistieke processen. Hierbij gaat het ook om processen die van belang zijn voor de kwaliteit en sortering van diverse voedingsmiddelen.

Resultaat

Na het seminar heeft u een actueel overzicht verkregen van de onderliggende informatietechnologie welke wordt toegepast bij robotica. Ook heeft u een beeld gekregen van de diverse toepassingsmogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten die relevant zijn voor het toepassen van robotica in de Foodsector.

Cursusleider

De cursusleider van dit seminar is ing. Erik Pekkeriet, Wageningen University & Research.

Veelgestelde vragen

> FAQs

Meer cursussen en traningen

> Agenda

> Maatwerk

Nieuwsbrief

> Aanmelden