Cursusinformatie ontvangen Door dit formulier te verzenden ontvangt u informatie over het door u gekozen programma vanaf het moment dat deze weer openstaat voor registratie. Selecteer een cursus* Selecteer een cursus Blended Course Managing Public Space: Time and Scale Collegereeks Toekomstgericht Kwaliteitsmanagement Conference Personalised Nutrition & Health Course Advances in feed evaluation sciences Course Challenges in Today's Poultry Nutrition Course EU Farm to Fork Food Laws Course Greenhouse Horticulture: Crop Protection and Integrated Pest Management Course Gut health in pigs and poultry Course Incubation Biology and Hatchery Management Course Postharvest Technology Course Public Space and Transitions: Planning, Design and Management Course Refrigerated Transport Technology Course Successful Dairy Heifer Rearing Course The Proteins of the Future Course on Aquatic Effect Assessment of Plant Protection Products Cursus Economisch inzicht in de varkenshouderij Cursus Gastronomie van de toekomst: de wetenschap achter smaak en voeding Cursus Klimaatadaptatie in stedelijke gebieden Cursus Methodologie voor voedselconsumptieonderzoek Cursus Pikgedrag bij leghennen Cursus Rundveevoeding Cursus verbeteren voeding en beweging bij kankerpatiënten DL Online Course Scientific Diving -Theory Deforestation-Free Supply Chains - EMMA4EU Duurzaam verpakken voor de levensmiddelenindustrie EU-beleid voor landbouw, voedsel en groen Fresh Food Quality Getting Started with R for Plant Breeding Masterclass Living Soils Meat analogues technology and science Milieu-impact in de voedselketens Online Course Data-Driven Agri-Food Business Online Course How Mother can Influence Offspring Online Course Principles of Sensory Science Online Course Refrigerated Transport Technology Online Course on Exposure Assessment of Plant Protection Products for Ground and Surface Water Online Summer School Dairy Nutrition and Health Online Winter School From Farm to Fork: New Technologies and Trends Online Winter School Greenhouse Horticulture Resilient & Sustainable EU Food system - East West connected Samen de eiwittransitie versnellen Seminar Data-Driven Biodiversity Seminar EU Farm to Fork Food Laws Seminar Personalised Nutrition and Health Seminar Robotica in agrifood business Stikstofproblematiek, waterkwaliteit en broeikasgasemissies in de landbouw Summer School Biotechnology, Agriculture and Food Summer School Climate Information for Adaptation Summer School From Farm to Fork: New Technologies and Trends Summer School Green Genetics Summer School Green Genetics Summer School Greenhouse Horticulture Summer School Insects as Food and Feed Summer School Space Farming: Food for Mars and Moon Summer School on Image Analysis for Plant Phenotyping Symposium Gezonde, duurzame voeding en leefstijl voor kinderen Toekomst verkennen voor beheerders openbare ruimte Towards Net-Zero Dairy Supply Chains Webinar Towards net-zero dairy supply chains Welzijnsspecialist in de varkenshouderij cursus test Naam* Voornaam* Achternaam* Uw email adres* Privacy* Ik stem in met de verwerking van mijn persoonsgegevens voor bovenstaand doel. Op deze verwerking is de privacyverklaring van WUR van toepassing. Lees de privacyverklaring Linkedin Whatsapp Twitter Email