Cursus

Cursus Maillard reactie

Wie houdt er niet van smaakvolle voeding? Zowel in humane voeding als huisdiervoeding is de Maillard reactie een bekend verschijnsel, die smaak, kleur en aroma aan het voedsel geeft. Afhankelijk van het proces kunnen, zowel gunstige als nadelige, Maillard Reactie Producten (MRPs) ontstaan. Kennis van de verschillende MRPs, zowel de gezonde als de pathogene, is noodzakelijk om voedzaam, smaakvol en veilig voeding te produceren voor mens en dier. Deze cursus biedt je de laatste inzichten en actuele kennis op het gebied van de Maillard reactie en MRPs, daarbij is er gekozen voor een aanpak waarbij zowel humane voeding als pet food kennis aan elkaar wordt gekoppeld om beter inzicht te krijgen op deze belangrijke, alledaagse reactie.

Organisator Wageningen Academy
Datum

do 23 september 2021 tot vr 24 september 2021

Duur 2 dagen
Format Op locatie
Credits Certificaat

Dit is een Engelstalige cursus. Voor meer informatie: