Krijg extra begeleiding

Ben je nog bezig met je profielwerkstuk of moet je hier nog aan beginnen? Dan kun je extra begeleiding krijgen vanuit Wageningen Borlaugh Youth Institute. Nadat je je aangemeld hebt, word je gekoppeld aan studenten van Wageningen University & Research die verstand hebben van jouw gekozen onderwerp. Zij kunnen je extra begeleiden tijdens en na je onderzoek. Bijvoorbeeld met het helpen zoeken naar goede bronnen of het in contact brengen met wetenschappers met jarenlange ervaring om jouw vragen te beantwoorden. Maar denk ook aan het opstellen van goede hoofd- en deelvragen en het doen van experimenten. Nadat je profielwerkstuk af is zullen deze studenten je ook begeleiden in het opstellen van jouw advies, die je instuurt om mee te kunnen doen aan de competitie. De begeleiding kun je krijgen tussen januari - april 2018.

Kom naar de officiƫle lancering van het Wageningen Borlaug Youth Institute en de profielwerkstukstartersdag op dinsdag 24 april om je hoofd- en deelvragen op te stellen en hulp te krijgen van Wageningse studenten. In mei, juni en september zijn er ook profielwerkstukstartersdagen.

Studenten die al (bijna) klaar zijn met hun profielwerkstuk, kunnen ook deze begeleiding van studenten krijgen bij het opstellen van een advies nog.