Meld je aan

4 havo / 5 vwo

Wil jij bijdragen aan een betere wereld met het onderzoek dat je uit gaat voeren? Zoek je nog een interessant onderwerp voor je profielwerkstuk of meesterproef? Zoek je begeleiding bij het starten van je onderzoek? Meld je dan aan voor het Wageningen Borlaug Youth Institute! Je ontvangt dan een uitnodiging voor de PWS-dagen, krijgt begeleiding bij het doen van onderzoek en wordt uitgenodigd voor interessante evenementen.

5 havo / 6 vwo

Wil jij meedoen met dé wedstrijd van Wageningen Universiteit? Heeft jouw profielwerkstuk te maken met de productie, handel, duurzaamheid, transport, veredeling of consumptie van voedsel en voeding? Of denk jij op een andere manier bij te kunnen dragen aan het wereldvoedselvraagstuk? Meld je dan nu met jouw (profiel)werkstuk aan voor de (profiel)werkstukwedstrijd 2018 van het Wageningen Borlaug Youth Institute. Breng je advies uit voor een betere wereld!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of ben je nog niet helemaal zeker of en hoe je mee kunt doen? Stuur dan gerust een mailtje.

Neem contact met ons op