Bestel kosteloos de jubileum koffiemok

Vrijdag 16 oktober dronken we virtueel koffie met elkaar en werd de jubileum koffiemok op feestelijke wijze onthuld. De mok kun je kosteloos bij ons aanvragen.

Na een feestelijke marathon van activiteiten sloten we onze jubileumweek af met een kopje koffie. Ter ere van de gelegenheid wilden we iedereen die het Wetenschapsknooppunt en het Food Valley Scholennetwerk een warm hart toedraagt ontmoeten en trakteren.

De online opkomst was hartverwarmend, wat leuk om zovelen van jullie online weer even te ontmoeten. Via de chat haalden we herinneringen op aan onze 1e kennismaking en inspireerde we elkaar met allerlei Out of the Box ideeën die we de komende 10 jaar eens moeten uitproberen. De onthulling van de koffiemok, onze traktatie, stond op het programma, natuurlijk draagt de mok het jubileumlogo maar ook het cafeïnemolecuul! Een geintje met een seintje. Het molecuul is een verbinding tussen verschillende elementen maar zorgt in deze samenstelling voor de oppepper die we van onze kop koffie of thee verwachten. De samenwerking in het Wetenschapsknooppunt en het Food Valley Scholennetwerk werkt net zo, verschillende elementen verbinden zich en samen leveren we een topprestatie. En dat alweer 10 jaar.

We sloten af met een wandeling langs Memory Lane in quizvorm waarin tal van collega’s en partners nog eens langs kwamen. Wij kijken samen terug op een prachtige periode en gaan geïnspireerd aan de slag met wat voor ons ligt en hopen jullie daar ook weer te treffen.

Mok aanvragen

Je kunt de koffiemok kosteloos bestellen door in het contactformulier op deze pagina onder "Uw vraag" je adresgegevens achter te laten. We sturen de mok dan zo snel mogelijk naar je toe.

Laat je groet achter

Wat betekent Wetenschapsknooppunt Wageningen University of het Food Valley Scholennetwerk voor jou?

Laat je wens, mooiste herinnering, of groet achter