World Food Prize – Wageningen Youth Institute

Wageningen Youth Institute

Het Wageningen Youth Institute inspireert en activeert leerlingen in het wereldvoedselvraagstuk. “Hoe voeden we de wereld in 2050 op een eerlijke, duurzame en gezonde manier wanneer de wereldbevolking stijgt naar 10 miljard?”

Global Challenge

Doe mee aan de Global Challenge van de World Food Prize Foundation met leerlingen uit de hele wereld! Wageningen Youth Institute nodigt je uit om een kort essay over een zelfgekozen onderwerp over het voeden van de wereld te schrijven en daarover in gesprek te gaan met mede leerlingen en experts.

Lees meer over de Global Challenge

PWS of meesterproef begeleiding

Met jouw PWS of meesterproef kun je ook meedoen met de Global Challenge! Als jouw onderwerp gerelateerd is aan het wereldvoedselvraagstuk bieden we je bovendien (expert) begeleiding van WUR studenten.

Lees meer over de begeleiding

Docenten

Wil jij als docent jouw leerlingen inspireren en activeren in het wereldvoedselvraagstuk? Wageningen Youth Institute helpt je daar graag bij! Geef je klas op voor de Junior Consultancy Training (JCT) Global Challenge.

Lees meer over JCT Global Challenge

Over Wageningen Youth Institute

Wageningen Youth Institute is onderdeel van Wageningen University & Research en de World Food Prize Foundation in de VS.

Lees meer over het Youth Institute

WFPF2020A.jpg