Vacature: Freelance docent NT2

Voor onze cursussen Nederlands voor anderstaligen zijn we op zoek naar freelance docenten NT2. Hebt u ruime ervaring met het lesgeven aan hoogopgeleide anderstaligen, van beginners tot vergevorderden? Bent u flexibel en vindt u het prettig om te werken voor een dynamische organisatie? Wellicht bent u dan de freelancer die we zoeken.

Functie-eisen

• U bent academisch geschoold in een voor de functie relevante richting met een eerstegraads lesbevoegdheid.
  • U heeft ruime ervaring in lesgeven op verschillende niveaus, voor verschillende klantgroepen en organisaties.
  • U bent bereid om ook ’s avonds te werken.
  • U bent flexibel, ondernemend en creatief.
  • U hebt een brede interesse en u bent digitaal en communicatief vaardig.

Organisatie

Wageningen in’to Languages en Radboud in’to Languages zijn de talencentra van de Wageningen University & Research en de Radboud Universiteit. Wij verzorgen taal- en communicatietrainingen voor studenten en medewerkers van beide universiteiten en voor professionals uit de profit en non-profit sector. Onze cursussen vinden meestal plaats op de campus van de betreffende universiteiten.