Duits leren

Duits leren in Wageningen? Dan bent u bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. U leert geheel volgens uw eigen wensen, het Duits dat past binnen uw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. De meeste trainingen worden gegeven op de campus van Wageningen University & Research, maar ook incompanytrainingen zijn mogelijk.

Cursussen Duits

Op dit moment kunt u de volgende cursus volgen:

Duits (op weg naar A2)

Duits (op weg naar B1)

U kunt ook een cursus Duits volgen op andere CEFR-niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen Duits kunt u terecht bij Radboud in'to Languages.

Maatwerktraining

Liever een maatwerktraining? Desgewenst stellen we een programma op maat samen. Dit kan voor individuele cursisten, maar bijvoorbeeld ook voor een afdeling van een bedrijf. Voorafgaand aan elke maatwerktraining brengen we startniveau, leerdoelen en wensen in kaart tijdens een intakegesprek. Op grond hiervan stellen we een offerte op. Wilt u als professional in korte tijd uw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes.