Product of dienst

Basic English (online cursus)

Wil je jouw spreek- en luistervaardigheden in het Engels verbeteren? De nadruk in deze cursus ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Engelse cultuur komt aan bod. De lessen vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research, in het Forum gebouw.

Doelgroep

Basic English is een cursus in het kader van Taalbeleid binnen Wageningen University & Research, en is bestemd voor medewerkers die in een korte tijd hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren. Deze cursus is ook geschikt voor professionals van buiten Wageningen University & Research.

Cursusniveau

Basic English: A1-A2 (CEFR)

Inhoud

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • Jezelf voorstellen
 • Persoonlijk informatie verstrekken
 • Vragen stellen en beantwoorden
 • Grammatica en vocabulaire opbouwen
 • Uitspraak oefenen
 • Basis lees- en schrijfvaardigheid

Opzet

De cursus omvat 10 werkcolleges van elk 1,5 uur per week. Daarnaast dient u rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie om het gewenste niveau te bereiken. Het maximale aantal deelnemers per groep is 9.

Data en tijden

De eerstvolgende cursusronde start in september 2020.

Cursus Dag Start Einde Tijd
Basic English Woensdag 16-sept 25-nov 10.10 - 11.40

Cursusmateriaal

 • English Unlimited - Elementary self-study pack (workbook + dvd)
  ISBN: 9780521697743
 • Aanbevolen (niet verplicht):
  English Grammar in Use, with answers + CD-Rom, Third edition
  ISBN: 9780521189392

Certificaat

Als je de cursus in het kader van Taalbeleid Wageningen University & Research volgt, worden je vaardigheden in de laatste sessie getoetst. Als je slaagt voor deze toets ontvang je een certificaat van Wageningen in’to Languages. Als je niet slaagt, maar wel voldoende aanwezig bent geweest bij de lessen ontvang je een Certificate of Attendance.

Kosten

Medewerkers Wageningen University & Research: € 555

Regulier tarief: € 650 (Exclusief cursusmateriaal)

  Voorafgaand aan uw inschrijving: placement test

  Voor Basic English is een OOPT-score van tussen de 0 en 40 vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl.
  Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken.
  Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten.
  De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

  Uitslag
  Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar
  into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.