English Presentation and Performance

Product of dienst

English Presentation & Performance (online cursus)

Heb je behoefte aan meer ervaring met het presenteren van ideeën of het geven van presentaties in een academische context? Wil je tijdens je studie betere presentaties in het Engels kunnen houden die meer effect hebben? Deze cursus stelt studenten in staat om op de universiteit effectiever in het openbaar te communiceren. Het gaat om een praktijkgerichte cursus waarbij kennis wordt gedeeld over wat een effectieve presentatie precies inhoudt. Je krijgt daarin de mogelijkheid om presentaties voor te bereiden, te houden en om feedback te krijgen op individuele presentaties.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

De cursus English Presentation & Performance is voor BSc- en MSc-studenten die hun vaardigheden op het gebied van mondeling presenteren willen verbeteren en oefenen.

Cursusniveau

English Presentation & Performance: B2 en hoger

Cursusinhoud

De lessen richten zich op het maken en houden van presentaties in een academische context. Er wordt aan je uitgelegd hoe je presentaties kunt opbouwen, hoe je ideeën het beste kunt visualiseren, het publiek erbij kunt betrekken en hoe je gebruik kunt maken van je stem om helder en vol vertrouwen een presentatie te geven. Je wordt uitgenodigd om in groepjes te oefenen met presenteren en je eigen prestatie te evalueren, waarbij je specifieke feedback zult krijgen over hoe je je verder kunt ontwikkelen.

Na afronding van de cursus English Presentation & Performance ben je wellicht ook geïnteresseerd in het volgen van de cursus English Speaking & Pronunciation.

  Planning

  Deze cursus duurt 8 weken en vindt eenmaal per week plaats. Elke online les duurt 1 uur en 45 minuten. Je kunt verwachten elke week 2 tot 3 uur aan huiswerk te moeten besteden.

  Lestijden en -data

  De cursus English Presentation & Performance wordt jaarlijks in januari, april en eind september/begin oktober gegeven.

  Cursus Dag Start Einde Tijd
  English Presentation & Performance Monday 28-sept 30-nov 19.30-21.15

   

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

   Certificering en toetsing

   Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

   Cursusprijs

   BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
   Medewerkerstarief € 250,-
   Regulier tarief € 275,-

   Vóór inschrijving: Placement Test

   Voor English Presentation & Performance is een OOPT-score van 70 of hoger vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl. Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken. Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten. De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

   Uitslag Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.