English Skills Lab 1

Product of dienst

English Skills Lab 1: Academic Grammar & Vocabulary refresher course (online cursus)

Heb je tijdens je universitaire opleiding weleens moeite om de Engelse grammatica op correcte wijze toe te passen? Wil je een academische woordenschat opbouwen die je nodig hebt om je academische vaardigheden goed te kunnen benutten? Deze cursus leert studenten om het Engels doeltreffend te gebruiken tijdens hun academische traject. De cursus behandelt en ontwikkelt het gebruik van de wezenlijke aspecten van de Engelse grammatica en vocabulaire om op universitair niveau te slagen.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

English Skills Lab 1 is bestemd voor BSc-/MSc-studenten die hun academische grammatica en vocabulaire willen opfrissen.

Cursusniveau

English Skills Lab 1: B1/B2

Cursusinhoud

Elke online bijeenkomst zal zich richten op specifieke taalaspecten (op basis van grammatica en vocabulaire). Er is tijdens de les ruime gelegenheid tot oefenen en het krijgen van vertrouwen in het correcte gebruik van het Engels. Tijdens deze cursus wordt van studenten verlangd dat ze taalopdrachten doen als zelfstudie. Hierdoor blijft er meer tijd over in de les voor het stellen van vragen, het geven van feedback en oefenen.

 • Te behandelen grammatica: Aan bod komen de verleden tijd, tegenwoordige tijd en toekomende tijd van werkwoorden, het maken van vergelijkingen en woordvolgorde in het Engels.
 • Te behandelen vocabulaire: Aan bod komen tal van onderwerpen op het gebied van academische werkwoorden, bijvoegelijke naamwoorden, zelfstandige naamwoorden, bijwoorden, het praten over afbeeldingen en het doen van beschouwingen in academisch Engels.

Na afronding van het English Skills Lab 1 kun je je algehele vaardigheden in academisch Engels uitbreiden via English Skills Lab 2.

  Planning

  De cursus omvat 8 online bijeenkomsten van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dien je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

  Lestijden en -data

  De cursus English Skills Lab 1 wordt jaarlijks in januari, april en eind september/begin oktober gegeven.

  Cursus Dag Start Einde Tijd
  Skills Lab 1 Maandag 28-sept 30-nov 19.30 - 21.15

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

  Certificering en toetsing

  Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

  Cursusprijs

  BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
  Medewerkerstarief € 250,-
  Regulier tarief € 275,-

  Vóór inschrijving: Placement Test

  Voor English Skills Lab 1 is een OOPT-score van 50 vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl.
  Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken.
  Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten.
  De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

  Uitslag
  Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.