English Grammar 2

Product of dienst

English Skills Lab 2: Academic Grammar & Vocabulary intermediate course (online cursus)

Heb je tijdens je universitaire opleiding weleens moeite om op een gevorderd niveau de Engelse grammatica op correcte wijze toe te passen? Wil je een academische woordenschat opbouwen die je nodig hebt om je academische vaardigheden goed te kunnen benutten? Deze cursus leert studenten om het Engels doeltreffend te gebruiken tijdens hun academische traject. De cursus ontwikkelt een beter en meer gevorderd gebruik van belangrijke aspecten van de Engelse grammatica en vocabulaire die nodig is op universitair niveau.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

English Skills Lab 2 is bestemd voor BSc-/MSc-studenten die hun grammatica en vocabulaire op academisch niveau verder willen ontwikkelen, of voor iedereen die English Skills Lab 1 heeft gevolgd en verder wil gaan met het verbeteren van zijn Engels.

Cursusniveau

English Skills Lab 2: B2 en hoger

Cursusinhoud

Elke online les zal zich richten op specifieke taalaspecten (op basis van grammatica en vocabulaire). Er is tijdens de les ruime gelegenheid tot oefenen en het krijgen van vertrouwen in het correcte gebruik van het Engels. Tijdens deze cursus wordt van studenten verlangd dat ze taalopdrachten doen als zelfstudie. Hierdoor blijft er meer tijd over in de les voor het stellen van vragen, het geven van feedback en oefenen.

 • Te behandelen grammatica: De verleden, tegenwoordige en toekomende tijd van werkwoorden worden kort behandeld en geoefend. De passieve vorm, modale werkwoorden, voorwaardelijke bijzinnen en indirecte rede worden behandeld en geoefend.

 • Te behandelen vocabulaire: Benodigde academische vocabulaire op alle gebieden: oorzaak en gevolg, argumentatie, voorzetsels, verbindingswoorden, verzachte uitdrukkingen/beleefdheidsvorm en uitbreiding academisch woordenschat.

Na afronding van English Skills Lab 2 ben je wellicht ook geïnteresseerd in Academic Writing, English Speaking & Pronunciation of English Presentation & Performance.

  Planning

  De cursus omvat 8 online werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dien je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

  Lestijden en -data

  De cursus English Skills Lab 2 wordt jaarlijks in januari, april en eind september/oktober gegeven.

  Cursus Dag Start Eind Tijd
  Skills Lab 2 Donderdag 1-okt 3-dec 19.30 - 21.15

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

  Certificering en toetsing

  Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

  Cursusprijs

  BSc/MSc WUR studententarief € 60,-
  Medewerkerstarief € 250,-
  Regulier tarief € 275,-

  Vóór inschrijving: Placement Test

  Voor English Skills Lab 2 is een OOPT-score van 70 of hoger vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl.Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken. Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten.De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

  UitslagHeb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.