(Zomercursus) English for IELTS and RATEr

Product of dienst

English for IELTS and RATEr (online course)

Ben je van plan om in het buitenland te gaan studeren of heb je jezelf ingeschreven voor een Engelstalige bachelor of master? Ben je een promovendus en moet je een IELTS-toets doen? Of wil je aan je wetenschappelijke Engels werken? Dan is de cursus English for IELTS and RATEr echt iets voor jou.

Doelgroep

Studenten of promovendi die in een Engelstalige omgeving studeren of werken en behoefte hebben om hun Engels te verbeteren.

Wat is IELTS?

Lees meer over IELTS.

Wat is RATEr

Lees meer over RATEr.

Programma

Deze cursus is geschikt voor halfgevorderden die hun kennis verder willen uitbreiden. De cursus is ook geschikt voor studenten en promovendi die zich willen voorbereiden op de IELTS- of RATEr-toets. Om je startniveau te bepalen, vragen we je om een intake-test te doen.

Inhoud

Tijdens de cursus English for IELTS and RATEr wordt er aandacht besteed aan alle vier de vaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven. De nadruk ligt op academische taalvaardigheid en de vaardigheden die nodig zijn voor de IELTS- en RATEr-toetsen, maar er wordt ook aandacht besteed aan grammatica. Deelnemers zullen de mogelijkheid krijgen om zich specifiek voor te bereiden op de IELTS- of de RATEr-toets.

Opzet

English for IELTS & RATEr is een online cursus. We werken met een boek en met online materialen op maat gemaakt en afgestemd op het IELTS- en RATEr- examen.

De online cursus bestaat uit 12 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Naast de lesuren dien je 2 uur per les te besteden aan zelfstudie voor het bereiken van het gewenste niveau.

Het maximale aantal deelnemers per groep is 16.

Data en tijden

De cursus English for IELTS and RATEr start elk jaar in januari en in september. De cursus is georganiseerd in samenwerking met Radboud in'to Languages in Nijmegen. De volgende mogelijkheid start in januari 2021.

Cursusmateriaal

  • Complete IELTS (Bands 6.5-7.5) Student’s Book with Answers (with CD-ROM).
  • ISBN: 9781107625082

IELTS examen

Het examen kan op eigen gelegenheid gemaakt worden. Er worden regelmatig examens afgenomen in Amsterdam.

Een IELTS-certificaat is twee jaar geldig.

RATEr examen

Het RATEr-examen wordt afgenomen in Wageningen. Nieuwe data worden op korte termijn aangekondigd.

Certificering

Cursisten die deelnemen aan de cursus krijgen een certificaat van deelname van Wageningen in’to Languages indien zij 80% van de lessen aanwezig zijn geweest en de schrijfopdrachten voldoende hebben gemaakt.

Instapeis

Voor English for IELTS and RATEr is een OOPT-score van 65 of hoger vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl. Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken. Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten. De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

Uitslag Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.

Kosten

WUR-studenten en medewerkers: € 423,-
Regulier tarief: € 470,-