Product of dienst

Professional Skills in English (online cursus)

Werk je in een Engelstalige omgeving? Bij deze cursus ileer je de tools & tricks om als professional goed te kunnen functioneren binnen een internationale organisatie.

Doelgroep

Deze cursus is vooral bedoeld voor professionals die in een Engelstalige omgeving werken en hun Engelse taalvaardigheid voor zakelijke communicatie willen verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van e-mailcorrespondentie, bijeenkomsten bijwonen, presentaties houden, onderhandelen en gesprekken voeren met collega's en bezoekers uit het buitenland. De cursus is ook geschikt voor studenten die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden en zichzelf een voorsprong willen geven in het sollicitatieproces.

Cursusniveau

B2/C1(CEFR)

Inhoud

Deze cursus geeft je de vaardigheden en oefening die je nodig hebt om goed te functioneren in een Engelstalige werkomgeving. Professional Skills in English geeft je meer gemoedsrust als je moet communiceren met buitenlandse collega's en bied je de vaardigheden die je nodig hebt om vol vertrouwen je rol in de Engelstalige zakelijke en academische wereld te vervullen. Deze cursus is de ideale aanvulling op de Advanced Speaking Skills-cursussen.

Bepaalde elementen van deze cursus hebben de vorm van door medecursisten geleide praktijksessies, zodat je de geleerde vaardigheden kunt oefenen en tegelijkertijd adviezen en tips krijgt over hoe je jouw prestaties verder kunt verbeteren.

Opzet

10 bijeenkomsten van 1,5 uur. Van cursisten wordt daarnaast verwacht dat zij per bijeenkomst twee uur besteden aan voorbereiding om zo het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

De cursus wordt aangeboden september.

Professional Skills in English Maandag 14 september 23 november 10:10 - 11:40

Cursusmateriaal

Business Vocabulary Builder by Paul Emmerson, Macmillan, Intermediate/Upper-intermediate version B1/B2. ISBN 978-0-230-71684-1.

Aanvullend materiaal wordt in digitale vorm verstrekt door de docent, dus toegang tot een computer is essentieel.

Certificering

Als je de cursus in het kader van Taalbeleid Wageningen University & Research volgt, worden je vaardigheden tijdens de lessen getoetst. Als je slaagt voor de cursus ontvangt je een certificaat van Wageningen in’to Languages. Als je niet slaagt maar wel voldoende aanwezig bent geweest bij de lessen ontvang je een Certificate of Attendance.

WUR-medewerkers: € 555 (Exclusief cursusmateriaal)
Regulier tarief: € 650 (Exclusief cursusmateriaal)

Voorafgaand aan inschrijving: placement test

Voor Professional Skills in English iis een OOPT-score van 60 of hoger vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl. Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken. Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten. De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

Uitslag

Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.