Trainingen op maat

Ongeacht de taal die je wilt leren, of de vraag die je hebt. Bij ons vind je een passende oplossing!

We hebben een breed scala aan trainingen die we voor jou op maat kunnen maken. Al onze maatwerktrainingen zijn in verschillende talen te volgen.

Ter inspiratie

Presenteren

Presenteren

Belangrijke presentatie? Bij deze training krijg je gerichte feedback op alle facetten van het presenteren. Ontdek jouw persoonlijke stijl, sterktes en aandachtspunten.

Zakelijk Engels

Zakelijk Engels

Professionals leren aan de hand van specifieke werkgerelateerde situaties gemakkelijker en professioneler communiceren in het Engels.


Uitspraak

Uitspraak

Spreken in het openbaar kan stress opleveren, zeker in een andere taal. Een goede uitspraak en een uitgebreid vocabulaire geeft je meer zelfvertrouwen.

When I wanted to take my English pronunciation to a higher level, a tailor-made course at a high level was a logical step. I improvised and the teacher stepped in and corrected me every time at my own request. That's nice because constructive criticism is the breeding ground for growth. In the meantime I keep practising. I always want to improve.  
Dirk-Jan Plate | Pensioenspecialist

Effectief Schrijven

Effectief Schrijven

Veel tijd kwijt met het schrijven van teksten? Na deze training stel je sneller teksten op met een scherpe en duidelijke formulering.

  Wat kun je verwachten?

  Bij In'to is maatwerk ook echt maatwerk. Jouw leervragen en -doelen staan centraal. Jouw agenda en wensen zijn leidend; wij bewegen met jou mee.

  • Tijdens een kosteloos intakegesprek brengen we je startniveau, leerdoelen en wensen in kaart.
  • We bespreken welk trainingsaanbod het beste past bij jouw specifieke vraag.
  • Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met trainingsvoorstel.
  • Als je akkoord gaat met de offerte neemt de trainer/coach contact met je op om afspraken te maken over data, tijden en locatie.

  Individueel of in een groep?

  Onze maatwerktrainingen kun je zowel individueel volgen als in groepsverband met collega's.

  Bij individuele trainingen leer je het beste uit jezelf halen en met meer zelfvertrouwen te communiceren. Bij groepstrainingen ga je eerder aan de slag met veel voorkomende uitdagingen binnen je organisatie, afdeling of team.

  Bij jou of bij ons?

  Een maatwerktraining kan plaatsvinden in-company of bij ons op locatie (Forumgebouw op de campus). Een in-company training biedt als voordeel dat medewerkers geen extra reistijd kwijt zijn en ze het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen.

  Het voordeel van een training bij ons op locatie is dat je even in een hele andere omgeving zit en heel gefocust aan de slag kunt zonder afleiding van dagelijkse werkzaamheden.