Tarieven en levertijden

Al onze diensten zijn maatwerk en het uitgangspunt daarbij zijn uw wensen. Op basis daarvan ontvangt u van ons een zo scherp mogelijke, vrijblijvende offerte.

Zoekt u een vaste vertaalpartner of wilt u langdurige begeleiding bij het schrijven van teksten? We gaan graag met u om de tafel en maken langetermijnafspraken met een gunstige tariefstelling of aantrekkelijke volumekortingen.

Bij alle tarieven geldt dat opdrachtgevers van Wageningen University & Research geen btw (21%) betalen.

Vertalingen

Bij het bepalen van tarieven en levertijden van een vertaling is een aantal factoren van belang:

  • de talencombinatie(s)
  • de omvang van de tekst(en)
  • uw gewenste levertijd

Voor een prijsopgave ontvangen we eerst altijd graag de tekst die u wilt laten vertalen (deze kunt aan de zijkant van deze pagina uploaden). We bestuderen deze grondig: wat is het vakgebied, het onderwerp en de moeilijkheid en hoe ziet de opmaak eruit? Ook gaan we na of de tekst passages bevat die vaker voorkomen of die wij al eens eerder voor u hebben vertaald. In dat geval is een korting mogelijk. Op basis van alle informatie stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Tolkendiensten en Tekstredactie

Tolken, tekstredactie en aanverwante diensten worden altijd in overleg met u afgestemd en zijn dus maatwerk. Daarbij hoort een offerte op maat. Neemt u daarvoor contact met ons op.