Medewerkers

Als medewerker van Wageningen University & Research kun je bij ons kiezen uit een ruim assortiment taaltrainingen. We kunnen voor jouw afdeling een specifieke training op maat samenstellen die helemaal is toegesneden op het gewenste niveau, vakgebied en op de leerdoelen. Je kunt ook deelnemen aan een van onze cursussen in het kader van Taalbeleid of een van onze reguliere groepscursussen. Daarnaast verzorgen we ook vertalingen en tekstredactie.

Maatwerktrainingen

Wil je graag een taal leren of een communicatievaardigheid onder de knie krijgen in je eigen tempo en omgeving, op de momenten die jou het beste uitkomen?

Ongeacht de taal die je wilt leren, of de vraag die je hebt. Bij ons vind je een passende online oplossing!

Met onze online taal en communicatie maatwerktrainingen leer je op afstand én met persoonlijke begeleiding van een trainer. Door toepassing van online tools en de virtual classroom, krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds de vrijheid om te leren waar het je het beste uitkomt, en anderzijds de luxe van een trainer die je motiveert en richtlijnen geeft op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Ik wil informatie over een online maatwerktraining

Intensive language programmes

Wil je in korte tijd je taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes of een van onze English boostcamps. De boostcamps worden aangeboden door de Radboud in'to Languages in Nijmegen.

English Boostcamps

Voor docenten

Voor docenten die nog beter les willen geven in het Engels verzorgen wij onderstaande cursussen:

- Overige cursussen voor docenten (Aangeboden door Radboud in'to Languages)

Voor wetenschappers

Taalbeleid

Om de internationalisering van Wageningen University & Research een verdere impuls te geven, biedt de universiteit cursussen Engels aan voor alle medewerkers die onder Taalbeleid vallen.

Taalcursussen voor medewerkers*

* Als medewerker van Wageningen University & Research krijg je korting op het reguliere cursustarief.

Vertaling & Tekstredactie

Voor vertalingen en tekstredactie kun je terecht bij onze vertaalservice.