stel je vraag!

Stel hier je vraag!

Altijd al een vraag aan een wetenschapper willen stellen? Het kan nu!

Voor basisschoolkinderen:

Er is vast wel een onderwerp in de wetenschap waar jij meer over wilt weten. Bijvoorbeeld over techniek (hoe werkt een gps?), gezondheid (zijn light producten gezond?), duurzaamheid (hoe kan ik energie besparen?) of natuur (waarom is zeewater zout?).

Deze vragen kun je hier stellen. Medewerkers van de universiteit en van de pabo gaan hun best doen om jouw vraag te beantwoorden.

Let op: deze stel-je-vraag service is alleen bedoeld voor kinderen die een wetenschapsvraag hebben, of basisscholen die met een wetenschappelijk onderwerp aan de slag (willen) gaan. Ook pabo-studenten kunnen via deze service advies inwinnen of bijvoorbeeld een aanvraag voor een wetenschapper in de klas doen.

Het kan natuurlijk even duren voor we iemand gevonden hebben die een antwoord kan geven op jouw vraag. Daarom krijg je altijd een berichtje om je te laten weten of en wanneer je een antwoord krijgt.

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs:

Heb je een vraag over profielwerkstukken? Neem contact op met het Profielwerkstukteam. Heb je een andere vraag vanuit het voortgezet onderwijs? Neem dan contact op met het Bètasteunpunt Wageningen.

Vul je gegevens in om je vraag te stellen (alleen voor basischool!):

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.