Wetenschapper in de klas volgens aanbod

Hoe houdt een gekko zich vast aan de muur? Hoe haal je elektriciteit uit planten? Wat kunnen drones in de landbouw? Wetenschappers van Wageningen University komen het graag in de klas vertellen en doen zeker ook onderzoekjes met de kinderen.

Het aanbod

Wetenschapper in de klas 'volgens aanbod' wordt gegeven aan groep 5/6. Er is keus uit een vast, maar rijk aanbod aan lessen. De leerkracht is bij de les aanwezig, de school ligt in onze regio en de lesdatum wordt in overleg gekozen. Voor dit aanbod geldt een gereduceerd tarief van €75. Alle voorwaarden voor schooljaar17-18 staan hiernaast.
Wageningse scholen
kunnen één les per schooljaar gratis aanvragen dank zij de samenwerking met de Gemeente en NME "Het Groene Wiel". De inschrijving voor deze les moet via ónze inschrijfbutton gebeuren!

Andere wensen zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld andere afstand, groep of een onderwerp passend bij een projectweek. Maatwerk wordt geleverd voor maximaal €150 per les. Benader ons voor overleg.

Lees over de leservaring van wetenschapper Ilse van Grevenhof.

Heerlijk om te ervaren hoe ze continue meedachten en meeleefden.
Ilse van Grevenhof

Inschrijven Wetenschapper in de Klas

Lees eerst álle voorwaarden zodat je weet of jouw klas in aanmerking komt voor de korting. Hieronder staan de lesonderwerpen. Er is keus uit vier thema's: Plant - Dier - Omgeving - Voeding. Bekijk ze en maak jouw voorkeurslijstje.
OP=OP.
Elke les wordt 1x aangeboden tegen het gereduceerde tarief (soms 2x). Is een les aangevraagd, dan verdwijnt deze uit het inschrijfformulier en wordt daarna opgenomen in de lijst "maatwerk" (zie hieronder). Dus... zit er iets voor jouw klas bij? Stel dan je besluit niet uit. Plan 'm in zodra dat mogelijk is!
INSCHRIJVEN kan hier of via de button hiernaast.

Wetenschapper in de klas 'Op maat'

Voor klassen die niet in aanmerking komen voor het gereduceerde tarief, zijn onderstaande en bovenstaande lessen aan te vragen voor het standaardtarief (maximaal €150). Zo kunnen scholen buiten onze regio of leerkrachten met specifieke wensen, óók gebruik maken van het aanbod. Heb je belangstelling en/of andere wensen neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.
De inschrijving ging 24 augustus'17 open. Naarmate er meer lessen aangevraagd zijn, groeit het aanbod hieronder en mindert het aanbod hierboven.

Lesaanbod op aanvraag €75 - €150

• "Wetenschapper in de klas volgens aanbod" ook voor jou?
    Voldoe je niet aan de voorwaarden voor de korting, informeer dan naar de kosten voor de les van jouw keuze. Contactgegevens zie hier: contact
In principe geeft elke wetenschapper één les per schooljaar. ONDERSTAANDE LESSEN WERDEN SINDS 24-8-'17 AL AANGEVRAAGD.
Heb je belangstelling voor een van deze lessen, neem dan contact met ons op om te horen of dat kan en tegen welk tarief.

PLANT

DIER