Wetenschapper in de klas volgens aanbod

Hoe houdt een gekko zich vast aan de muur? Hoe haal je elektriciteit uit planten? Wat kunnen drones in de landbouw? Wetenschappers van Wageningen University komen het graag in de klas vertellen en doen zeker ook onderzoekjes met de kinderen.

Het aanbod

Wetenschapper in de klas 'volgens aanbod' wordt gegeven aan groep 5/6. Er is keus uit een vast, maar rijk aanbod aan lessen. De leerkracht is bij de les aanwezig, de school ligt in onze regio en de lesdatum wordt in overleg gekozen. Voor dit specifieke aanbod geldt een tarief van €75. De voorwaarden voor schooljaar17-18 staan hiernaast en zullen in schooljaar 2018-2019 niet veel anders zijn. Wageningse scholen kunnen één les per schooljaar gratis aanvragen dank zij de samenwerking met de Gemeente en NME "Het Groene Wiel". De inschrijving voor deze les moet via ónze inschrijfbutton gebeuren!

Elke les wordt 1x per schooljaar aangeboden. Na verloop van tijd staan er dus steeds minder lessen op het inschrijfformulier. Sommige lessen zijn daarna in overleg nog aan te vragen. Andere wensen zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld een les voor groep 7 of wat verder buiten de regio of een onderwerp passend bij een projectweek. Benader ons in dit soort situaties. (Mogelijk verandert de prijs.)

P1310898.JPG

Inschrijven Wetenschapper in de Klas

Lees eerst álle voorwaarden zodat je weet of jouw klas in aanmerking komt voor de korting. Hieronder vind je de lesonderwerpen ingedeeld naar vier thema's: Plant - Dier - Omgeving - Voeding. Zit er iets voor jouw klas bij? Stel dan je besluit niet uit. Vraag de les aan en spreek daarna met de wetenschapper de lesdatum af. Wil je een hele specifieke datum overleg dan eerst met ons, voordat je inschrijft.
OP=OP. Elke les wordt 1x per schooljaar aangeboden (soms 2x). Is een les aangevraagd, dan verdwijnt deze uit het inschrijfformulier en wordt daarna opgenomen in de tweede lijst hieronder en is soms alsnog aan te vragen in hetzelfde schooljaar.

Wetenschapper in de klas 'Op maat'

Voor klassen die niet in aanmerking komen voor het gereduceerde tarief, zijn onderstaande en bovenstaande lessen aan te vragen tegen een iets hoger tarief. Voor hele bijzondere verzoeken geldt het standaardtarief. Zo kunnen scholen buiten onze regio of leerkrachten met specifieke wensen, óók gebruik maken van het aanbod. Heb je belangstelling en/of andere wensen neem dan contact met ons op over de mogelijkheden en de kosten.
Naarmate er meer lessen aangevraagd zijn, groeit het aanbod hieronder en mindert het aanbod hierboven. De meeste van deze lessen zullen in schooljaar 2018-2019 weer aangeboden worden.

LESAANBOD €75 tot max €150 (aanvragen via mail)

• "Wetenschapper in de klas volgens aanbod" ook voor jou? Voldoe je niet aan de voorwaarden voor de korting of is de les van jouw keuze al vergeven, informeer dan naar de mogelijkheden en kosten. Contactgegevens zie hier: contact.

PLANT

DIER