Contact Studievoorlichting Wageningen

Contact met studievoorlichting

Heb je vragen over de open dag, matching, een meeloopdag of algemene studieinformatie? Neem contact op met Studievoorlichting. Heb je een specifieke vraag over een bepaalde opleiding? Kijk dan eerst bij de contactpagina van de opleiding naar keuze.

Meest gestelde vragen

Kan ik mij al inschrijven voor een masterprogramma die start in september 2018

Ja hoor, je kunt je al aanmelden voor een master die start in september 2018. Informatie over de aanmeldprocedure vind je op deze site. Voor opleidingen die in februari 2018 starten, is de deadline voor aanmelden 1 december 2017. Niet alle opleidingen starten in februari.

Kan ik als hbo’er een minor volgen in Wageningen?

Ja, je kunt je aanmelden voor een minor. De deadline voor aanmelden voor periode 1, 2 of 3 is verstreken. Voor een minor die gegeven wordt in de periode 4, 5 en 6 is de deadline 15 december 2017. Informatie hierover vind je op de volgende site.

Wanneer zijn de bachelor open dagen voor 2017-2018?

De volgende open dag is op 17 maart 2018, speciaal voor 4 en 5 vwo. In november 2018 is de open dag speciaal voor 6 VWO. Binnenkort wordt de datum van deze open dag bekend gemaakt.

Hoe staat het met mijn inschrijving?

Bachelor: Als jij je hebt aangemeld voor een bacheloropleiding, dan kan je via studielink je aanmelding volgen. Als je aan alle voorwaarden hebt voldaan, word je door het Student Service Centre definitief ingeschreven aan Wageningen University. Na inschrijving verandert je status in Studielink van Verzoek tot Inschrijven naar Ingeschreven. Bovendien krijg je een Bewijs van Inschrijving via de post vanuit Wageningen toegestuurd. Heb je nog vragen over je inschrijving, neem dan contact op met het Student Service Centre via deze site.

Master: Als jij je hebt aangemeld voor een masteropleiding dan krijg je bericht van het Student Service Centre of jij toegelaten wordt. Heb je hierover vragen, neem dan contact op met het Centre via deze site. Daar kunnen zij jouw vragen beantwoorden.

Wanneer zijn de meeloopdagen en waar kan ik de informatie vinden?

De informatie kun je vinden op deze site. Je kunt op deze website ook informatie vinden over de 1 op 1 meelopen.

Contactmogelijkheden

Chat

Stel direct een vraag op ma-vr tussen 9.00-12.00 en 13.00-16.00 uur.

Chat met studievoorlichting

E-mail

Mail ons en we reageren binnen 1-2 werkdagen.

studievoorlichting@wur.nl

Telefoon

Bel ons van ma-vr tussen 9.00-12.00 en 13.00-16.00 uur.

+31 (0) 317 48 48 48

Social media

Stel je vraag en krijg binnen 1-2 dagen antwoord. Volg ons ook voor nieuws, evenementen en acties.

Facebook
Instagram

Twitter