Nieuwsbrief voor ouders

Wilt u als ouder van een (aanstaande) student op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze en studeren? U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief of ons blog volgen.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van allelei onderwerpen waar een studiekiezer en een beginnend student mee in aanraking komt. We gaan in op veel gestelde vragen van ouders. Ook volgen we nieuws op het gebied van studeren. De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. U kunt zich abonneren door uw e-mailadres achter te laten.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.

Blog voor ouders van (aanstaande) studenten

Het blog voor ouders van (aanstaande) studenten wordt gemaakt door decanen, studenten, scholieren, ouders en (ouder)voorlichters. Elke week leest u hier meer over studiekeuze en studeren. U kunt zich ook abonneren op deze blogartikelen.

Ga naar het Studiekeuzekind blog