Alles op een rijtje

Alle suggesties op een rij

Heb je nog geen onderwerp gekozen voor je profielwerkstuk of ben je op zoek naar de juiste informatie? Deze suggesties voor je profielwerkstuk bieden je bruikbare bronnen om je direct op weg te helpen.

Dossiers

Dossiers zijn een verzameling aan informatie over verschillende onderwerpen. Lees alles over de laatste onderzoeken over een bepaald thema en gebruik bijvoorbeeld deze resultaten in je eigen profielwerkstuk.

Wageningen Universiteit & Research biedt informatie en resultaten uit onderzoek op het gebied van dieren, internationaal, klimaat, mensen en sociaal, technologie, voeding en gezondheid. Bekijk hieronder alle dossiers.

Dossiers Wageningen University & Research

Groen Kennisnet biedt een grote hoeveelheid aan informatie op het gebied van plant, voeding, veehouderij en leefomgeving. Bekijk hieronder alle dossiers.

Dossiers Groen kennisnet

Inspiratievideo's

Heb je nog geen onderwerp voor je profielwerkstuk gekozen? Bekijk de onderstaande inspiratievideo's!

Bekijk meer inspiratievideo's