PWS-activiteit

Tijdens een PWS-activiteit, zoals een PWS-dag, leer je alles over het maken van een goede onderzoeksvraag en kun je vragen stellen over je Profielwerkstuk. De PWS-activiteiten worden georganiseerd voor leerlingen uit 4/5 havo en 4/5/6 vwo.

Aankomende PWS-activiteiten

Er staat een PWS-middag gepland op maandag 12 juni.

Data: maandag 12 juni
Tijd: 13:30 – 16:30 uur
Locatie: Forum, Droevendaalsesteeg 2 in Wageningen

Voorafgaand aan de PWS-middag op 12 juni is het mogelijk om een rondleiding te krijgen bij het AlgaeParc. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je interesse? Zet dit op je aanmelding voor de profielwerkstukmiddag. Wil je alleen voor de rondleiding komen? Stuur dan een mail naar pre.university@wur.nl. In oktober wordt er nogmaals een rondleiding gegeven bij het AlgaeParc (algenpark).

Is het je niet gelukt om je tijdig aan te melden? Laat het ons weten via pre.university@wur.nl en we plaatsen je op de reservelijst.


Thema's

Er worden op verschillende momenten in het jaar PWS-middagen op de campus georganiseerd, in september of oktober, februari en juni. Op deze dagen staat het profielwerkstukteam van de universiteit voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een goede onderzoeksvraag.

  • Rond het onderwerp algen wordt jaarlijks een aparte PWS-middag georganiseerd waarbij je ook een rondleiding krijgt bij AlgaePARC. Dit wordt gepland medio november, mocht er veel vraag naar zijn kan het op een ander moment in het jaar nogmaals gepland worden.
  • Rond het thema muggen wordt jaarlijks (medio november) een PWS-middag rond het muggenpractium georganiseerd.

Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Abonneer je gratis op de nieuwsbrief van Wageningen Pre University.