Food Quality and Design

De missie van Food Quality and Design is om de voedselkwaliteit in de hele voedselketen te optimaliseren middels het ontwikkelen van voedsel met een positieve bijdrage aan de gezondheid en plezier van de consument. Daarnaast leggen wij de focus op de duurzaamheid van voedselproductie systemen.

Het onderwijs en onderzoek op Wageningen University is voornamelijk Engelstalig. Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar. Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Food Quality and Design.

FQD in beeld

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Foodlog - Vincenzo Fogliano & Harry Wichers ontkrachten verwachtingen die consumenten hebben van vers en wijzen op gevolgen voor het milieu die het streven naar vers met zich meebrengt
Foodlog - Vincenzo Fogliano & Harry Wichers ontkrachten verwachtingen die consumenten hebben van vers en wijzen op gevolgen voor het milieu die het streven naar vers met zich meebrengt