Open dag Noldus

Op zaterdag 23 september stelt Noldus Information Technology haar gebouw open voor bezoekers. Tussen 11.00-16.00 uur vinden diverse lezingen en demonstraties plaats over het meten van het gedrag van insecten met de computer. Tevens is er een demonstratie van Delfy, een miniatuurvliegtuigje ontwikkeld door de TU Delft.

Speciaal voor kinderen, de onderzoekers van de toekomst, worden leuke activiteiten georganiseerd, waaronder insecten-computergames.

Over Noldus

Noldus Information Technology is een toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve meet- en analysesystemen voor gedragsonderzoek aan mens en dier. Onze producten maken het mogelijk om gedragsgegevens te verzamelen, analyseren, beheren en te presenteren met de computer. Het bedrijf is ontstaan als een spin-off van het Laboratorium voor Entomologie van Wageningen Universiteit. Technologie die ooit bedacht is voor de studie van het gedrag van insecten is uitgegroeid tot een breed assortiment van high-tech instrumenten en software. Toepassingen lopen uiteen van fundamenteel entomologisch onderzoek tot ontwikkelingspsychologie van kinderen, spelanalyse bij voetballers en bruikbaarheidsonderzoek aan pinautomaten.

Tussen 11 uur en 16 uur vinden diverse productdemonstraties plaats, waaronder een demonstratie van Delfly, een miniatuurvliegtuigje ontwikkelt door TU Delft.

Speciaal voor kinderen, de onderzoekers van de toekomst, worden leuke activiteiten georganiseerd.

Voor meer informatie over onze producten en ons bedrijf kunt u een bezoek brengen aan onze website op www.noldus.com.