Kennis in actie – wat we voor u kunnen betekenen

Wageningen Centre for Development Innovation, onderdeel van Wageningen University & Research, staat voor internationale expertise en capaciteitsontwikkeling. Ons doel is kennis in actie om te zetten door versterking van de capaciteiten voor duurzame ontwikkeling in lage- en middeninkomenslanden.

Video: Turning knowledge in to action

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

We leven in een wereld die steeds complexer en onvoorspelbaarder wordt. Wij helpen onze partners en klanten – zowel uit de publieke sector als uit het bedrijfsleven – oplossingen te ontwikkelen voor deze veranderingen.

Door u te helpen om betere resultaten te behalen, dragen we niet alleen bij aan de duurzaamheid van uw organisatie maar pakken we ook bredere, wereldwijde uitdagingen aan. Denk hierbij aan voedselzekerheid, klimaatverandering, de toegang tot natuurlijke hulpbronnen, de bescherming van biodiversiteit en het versterken van lokale gemeenschappen.

Samenwerking die aansluit op uw behoeften

Wageningen Centre for Development Innovation kan samen met u werken aan:

Hoe kunnen we u helpen?

We kijken er naar uit om samen met u kennis in actie om te zetten. Neem contact op met een van onze deskundigen om te bespreken hoe we uw organisatie kunnen helpen.

Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de pagina Over Wageningen Centre for Development Innovation.